Stela Botez – Cine joacă două fete (Official video/foto/versuri)

Cine joacă două fete este un cântec popular de dragoste ce transmite un mesaj ușor educativ cu elemente de satiră. Perfect pentru Dragobete, cântecul este pe ritm de sârbă dansantă și săltăreață.

Pentru că am avut inspirație, mi-am permis să semnez atât muzica, cât și textul.  Orchestrația muzicală a realizat-o Corneliu Botgros, iar acompaniamentul este al Orchestrei Naționale Lăutarii în frunte cu maestrul Nicolae Botgros.

Videoclipul piesei exprimă mesajul textului care povestește despre ce poate păți un băiat dacă are relații de dragoste cu două fete în același timp. Personajul principal al videoclipului este jucat de către actorul și interpretul Guz. De ce Ion Guzu? L-am ales anume pe el ca să fie în rolul băiatului din videoclip, pentru că îmi place naturalețea cu care joacă și consider că se potrivește după trăsăturile fizice ale personajului cântecului meu. Or, pe vremuri, bărbații purtau barbă și plete. Îi sunt recunoscătoare lui Guz pentru că a acceptat colaborarea cu mine.

cine joaca doua fete MINIATURA saitPrin aceste imagini video îmi propun să promovez stilul popular de vestimentație și anume combinarea elementelor costumului tradițional cu hainele casual. Acest style poate fi purtat cu orice ocazie sau chiar în fiecare zi de către oamenii care țin la portul popular strămoșesc și tind să-l păstreze. Astfel, cămașa bărbătească, cămașa de mire, precum și cele două ii purtate de către actorii din videoclip sunt marca Casa Cristea.

Filmările au avut loc la Teatrul Ginta Latină pe timp de noapte și aici pentru complicitate vreau să-l menționez pe Nicu Țărnă și să-i mulțumesc. Imaginile video au fost realizate de echipa formată din:  Dinu Bubulici, Ion Pleș și Victor Taran, băieți talentați și pozitivi cu care am lucrat ușor și productiv.

Am ales să lanseze noul meu produs muzical ”Cine joacă două fete” de Dragobete, pentru că acestă tradiție este una românească din vremea dacilor și semnifică trezirea naturii la viață și împerecherea tuturor viețuitoarelor. Pentru că Dragobetele semnifică dragostea cântată în piesa ”Cine joacă două fete”. Sper din tot sufletul că publicul va aprecia cântecul și videoclipul!

DinuBubulici.com-8515DinuBubulici.com-8615saitDinuBubulici.com-8620

Cine joacă două fete
Doarme noaptea sub perete
Cine joacă numai una
Doarme-n casă-ntotdeauna

Cui îi trebu bani, nu fată
Nu se-nsoară niciodată
Că dacă se duce suta
Rămâne badea cu sluta

Mândru badea de se ține
Ia fata care-i rămâne
Nu-i frumos cine se ține
Da-i frumos cui îi stă bine.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.