POVESTEA OMULUI în ajun de Ziua Îndrăgostiților. 13.02.16

”Povestea Omului” este o comedie muzicală care combină frumos poezia ștrengară plină de umor a scriitorului Ion Pribeagu, cu muzica jazz și jocul actoricesc de excepție al maestrului Andrei Sochirca și interpretei Stela Botez.

Cu o abordare a problemelor societății noastre, spectacolul de revistă poartă o valoare cu caracter social și educativ ce are menirea de a unifica și sensibiliza societatea, prin promovarea autenticului din trecut și prezent.

Comedia va fi jucată pe 13 februare 2016 la 18:00 în incinta Casei Actorului din str.Pușkin 24, et. 4. Biletele pot fi procurate la intrarea în sală și online pe iTicket.md –  https://iticket.md/event/povestea-omului/

Andrei Sochirca este absolvent al Şcolii Superioare de Teatru „Boris Şciukin” (Vahtangov) din Moscova. Își începe cariera actoricească la Teatrul „Luceafărul”, ”Mihai Eminescu”, după care, împreună cu colegii săi de generaţie, pun bazele Teatrului „Eugene Ionesco”. Are în palmares Premiul pentru „Cel mai bun rol masculin” pentru rolul lui Henric al IV-lea, UNITEM (2005), Premiul „Cel mai bun rol masculin” pentru rolul Poetului din spectacolul „Daţi totul la o parte, ca să văd”, UNITEM (2007), Premiul „Cel mai bun rol masculin” la Festivalul „One man show”, Romînia (2005).

Eu, fiind absolventa Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, am debutat pe scenă în 2000 cântând  o romață. Am continuat să cânt muzică ușoară și clasică la diverse concursuri naționale și internaționale, ca mai apoi să mă reprofilez în domeniul folclorului. Colaborarea cu actorul Andrei Sochirca este o provocare pentru mine, care mi-a adus nominalizarea ”cel mai bun debut în actorie” la Gala Premiilor UNITEM 2015.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.