200 soroceni au aplaudat în picioare Povestea Omului

 

Comedia Muzical-teatrală ”Povestea Omului” de Andrei Sochircă, pe poeziile lui Ion Pribeagu a fost jucată pe scena Teatrului Veniamin Apostol din Soroca, sâmbătă, 28 noiembrie, într-o seară mofturoasă de toamnă ploioasă.

Directorul teatrului, domnul Petre Popa, bun prieten cu actorul Andrei Sochircă, a ținut neapărat să vadă și sorocenii acest frumos spectacol, mai ales că este produsul muzical-teatral al copământeanului lor, Andrei Sochircă fiind din localitatea Dubna, raionul Soroca.

DSC_1946

Circa 200 de spectatori au făcut sala teatrului neîncăpătoare astfel încât administrația a fost nevoită să adauge scaune. ”Povestea Omului” s-a bucurat de un mare succes, făcând publicul să uite de grijile vieții, făcându-i să-și descrețească frunțile și să schițeze zâmbete și chiar hohote drept reacție la poeziile pline de umor ale lui Pribeagu.

DSC_1953

Personal m-am simțit foarte bine la Teatrul din Soroca. Au scenă bună, comodă, sală încăpătoare, sunet și lumini la nivel , iar echipa de muncitori sunt oameni foarte calzi și primitori care m-au făcut să mă simt în largul meu, ca acasă. Și domnul Andrei Sochircă aceleași sentimente le împarte, dublu chiar pentru că dumnealui cu adevărat era acasă. Pe această cale le mulțumim tuturor celor care au muncit alături de noi pentru acest spectacol, în frunte cu Petre Popa!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “200 soroceni au aplaudat în picioare Povestea Omului

  1. Recunosc nu merg la teatru,dar foarte mult îmi doresc să văd acest spectacol excepţional în sală să simt emoţiea scenică transmisă…foarte frumos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.