Serile de toamnă ne duc cu gândul…

 

Serile de toamnă ne duc cu gândul la iarna geroasă ce desenează filme de gheață pe la geamurile la care privim sorbind din ceașca de capucino ghemuiți sub plapumă….

Curând, curând așa va fi….iar în acele clipe ne vom dori să vină mai iute primăvara, apoi vara și tot așa… Pentru că timpul se scurge prea repede, pentru că asta ne dorim noi, pentru că ne grăbim, ne grăbim să trăim, ne grăbim pe toate să le reușim, ne temem că vom rata ceva și… nu savurăm ceea ce facem, nu reușim să ne bucurăm de cele reușite, nu avem timp să luăm o pauză de meditație, pauză în care să mulțumim Universului pentru tot ce ne oferă!

Suntem frați și surioare cu alerta. Ne mândrim cu reușitele noastre, ne mândrim cu viața activă pe care o ducem, dar suntem atât de obosiți la sfârșitul fiecărei zile! Avem o agendă, muncim mult, socializăm foarte mult, călătorim, ne împrietenim, postăm, etichetăm, fugim de colo colo, gustărim ceva, facem un fel de sport, ne promovăm personalitatea și iarăși postăm ca să știe toată lumea cine suntem și ce facem! Dar ceva ne lipsește, nu-i așa?

Ne lipsește liniștea, pauza, relaxarea și singurătatea. Astea trebuie să existe în viața noastră pentru a avea un echilibru sentimental care să ne ajute printr-un Restart. Haideți să trăim nu doar frumos, ci și cu folos!

a-216

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.