Prima Copertă de Revistă

M-am visat pe scenă și iată că sunt pe scenă… am visat să ajung cântăreață și iată că am ajuns cântăreață… am visat să apar la tv și apar destul de des pe sticlă… am visat să vorbesc și să cânt oamenilor prin intermediul radioului și iată că o fac și asta deseori… am visat să fac haine și iată că îmi confecționez singură costumele populare… am visat să colind lumea în lung și în lat cu cântecul după mine și iată că asta fac de mulți ani… am mai visat să scrie presa despre mine și iată că apar în publicații… dar nu în ultimul rând, am visat să ajung pe coperți de revistă și iată că s-a îndeplinit și acest vis al meu! Am apărut pe copertă! Este vorba despre revista autohtonă ”Acasă” care a realizat cu mine un frumos interviu și m-a așezat la propriu și la figurat pe copertă 🙂 Mulțumesc domnului Nicolae Josan, directorul revistei, pentru colaborare frumoasă!

revista acasa

Eu mai am încă multe vise care urmează să se împlinească, iar atunci când vor deveni realitate, o să vorbesc cu mândrie despre ele!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

 

One comment on “Prima Copertă de Revistă

  1. Felicitări, dragă Stela Botez! Visele se materializează, dacă sufletul își croiește un sens al vieții, în cazul Dumitale din muzică. Să ne trăiți la mulți ani și să ne bucurați cu harul, prin care ați fost binecuvântată de Domnul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.