26 ani

 

11 septembrie în fiecare an este o zi însemnată în calendarul meu pentru că în această zi am apărut la lumină zilei, dimineața la 07:10 fiind tare scâncitoare și negricioasă, după cum povestesc părinții mei care m-au așteptat cu nerăbdare, eu fiind primul copil la mamica și la taticu.

Primele două săptămâni se tot întrebau ai mei de ce sunt așa neagră și plângăreață, dar eu, de fapt deja începeam să devin cântăreață!))) Timp de 2 săptămâni am fost “fata”, iar apoi bunicuța mea Maria a propus pentru mine numele Stela. Și așa am fost botezată. De atunci am început să mă albesc și să mă luminez )))

Am fost și blondă pe la 5-7 ani, am fost și obraznică de mă întreceam cu băieții la joacă, la furat, la năzbâtii. Am fost cumințică la mama și la tata care m-au educat bine, zic eu, și mai ales tata care a știut ce să îmi interzică și când, astfel încât eu să nu ajung de capul meu. Am fost fricoasă, am fost și curajoasă, am căzut, m-am ridicat, am chibzuit și mai departe am plecat. Am bucurat, am dezamăgit, am slăvit și am înjosit. Fac de toate în viața asta frumoasă. Și nu am cum altfel, o trăiesc din plin și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt așa cum sunt, iar oamenii care mă acceptă, o fac necondiționat de natural. Am și dușmani, am și suflete rănite, dar nu pot fi perfectă, greșesc și eu ca tot omul și încerc să învăț din tot ce mi se întâmplă. Astăzi sunt fericită că sunt liberă. Liberă să gândesc, liberă să vorbesc, liberă să zâmbesc, liberă să plâng, liberă să fac ceea ce cred că trebuie să fac! Asta îmi doresc în continuare! Vreau să am parte de oameni și împrejurări care să mă ajute să fiu liberă și naturală, iar oamenii și întâmplările pe care nu trebuie să le am în viața mea, prefer să dispară fără să observ măcar. Ce frumos și prea ușor sună!)))

26 de ani cred ca este vârsta de la care încep să număr altfel, încep să am mai multe cerințe și așteptări de la viață, dar și de la mine. Este vârsta la care mă întreb: oare e ok tot ce am realizat până acum? Oare nu cumva e prea puțin sau prea mult? Mult cu siguranță nu e! Deci, muncă, muncă și iar muncă presărată cu gândire pozitivă, optimism și încredere! Asta urmează! La mulți ani mie! )))

20150911_114705

2 comments on “26 ani

  1. La multi ani ! Sa fii fericita ,iubita si mult succes in tot ceea ce iti doresti sa realizezi !
    Un pupic si o imbratisare de la mare departate !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.