Proiectul ”Viața în doi”

Centrul Cultural Vatra a lansat ideea de proiect teatral-artistic pentru publicul larg iubitor de teatru și folclor, precum și de valoare și frumos. Proiectul poartă denumirea ”Viața în doi” fiindcă viața frumoasă se poate savura cu adevărat în doi, de un bărbat și o femeie, de el și ea.10478135_508393509301644_6904287133785109939_nÎn cadrul proiectului, publicul va avea parte de spectacolul de revistă ”Povestea Omului” de Andrei Sochircă, pe versurile poeziilor ștrengare ale lui Ion Pribeagu. În acest spectacol, actorul Andrei Sochircă va juca Omul, iar eu voi juca 7 femei din viața acestui om. Cu această piesă am participat în cadrul concursului pentru Gala Premiilor UNITEM, iar eu în pofida faptului că nu am studii teatrale, am fost nominalizată la premiul pentru cel mai bun debut în actorie. Este probabil pentru prima oară în istoria teatrului moldovenesc, de aceea am cu ce mă mândri 🙂

Deasemenea, voi prezenta concert solo de folclor autentic de Basarabia, un concert în care voi fi însoțită de cobză și care va purta numele ”Ilenuța”. Acest concert a fost lansat la Cahul pe 26 februarie, postdragobete, și care s-a bucurat de succes la public. Cu siguranță o să placă și Chișinăuienilor!

Cele două spectacole, ”Povestea Omului” și ”Ilenuța” vor fi prezentate pe scena Casei Actorului din Chișinău. Mulțumesc Teatrului USA și Centrului Cultural Vatra.

One comment on “Proiectul ”Viața în doi”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.