8 Martie

Se zice că Ziua Internațională a femeii, 8 Martie, este sărbătoarea tuturor femeilor, fetițelor, fetelor, bunicuțelor…..și luna martie este luna lui Mărțișor, luna femeilor 🙂 Iar bărbații ce fac de 8 Martie?
Fug la cumpărărturi, după flori, cadouri pentru femeile din viața lor? Pregătesc surprize iubitelor? Au emoții? Nu știu…Doar de un singur lucru sunt sigură: Ziua Internațională a femeii este un prilej în plus de a fi fericit și fericită, de a face un cadou cât de simbolic, de a dărui o floare, un zâmbet, un ”te iubesc”, ”te respect”, ”mi-e dor” …. Este sărbătoare pentru toată lumea, atât pentru sexul feminin cât și pentru sexul masculin!

De 8 Martie am mers acasă la Cahul, acolo unde mă aștepta mama și bunica…..și tata binențeles 🙂 E sărbătoare de fiecare dată când merg acasă la părinți, de aceea, pentru mine  a fost o revelație pe care o trăiesc de fiecare dată când  merg la Cahul. Și ca de obicei, am stat la masa cu toată familia, am gustat un vin bun și ne-am bucurat de energia fiecăruia din noi. Asta se întâmplă tot timpul când ne întâlnim 🙂 Deci, e o sărbătoare în plus, o sărbătoare a sufletului mai mult, decât una de calendar 🙂

11016613_10153073799517156_598600860_n

Eu, cu meseria mea care îmi aduce o enormă plăcere, am muncit, ca de obicei. Am avut frumoasa ocazie de a aduce bucurie în suflete și zâmbete pe fețele mai multor mame, doamne și domnișoare precum și bunici, cântând în 2 concerte dedicate Zilei Femeii. M-am întâlnit cu femeile din Oancea, jud. Galați și cu cele din Andrușul de Sus, r. Cahul. Două spectacole frumoase și excentrice 🙂 Pentru că am gustat din experiența de a cânta pe scenă veche, sunet modest și case de cultură de pe vremea ”urss”. Experiență haioasă aș spune eu 😀 Mi-am încărcat bateriile de la oamenii care erau veniți la spectacol, săteni flămânzi de hrană spirituală, public receptiv și cald, ei contează cel mai mult în viața unui artist!

11015117_785574161526977_4938934207335981108_n

Mulțumesc șefului secției cultură Cahul, poetului Petru Botezatu care a organizat cele două escapade în lumea cântecului, concerte dedicate ființelor firave, femeilor! Să ne trăiți întru la mulți ani, dragi femei și să aveți putere multstimați bărbați!!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.