Primul concert solo

afiu0219 concert cahul
Se pare că 2015 începe să fie un an roditor și bogat cu activitate artistică. Chiar de la început îmi oferă mult de lucru, îmi vin în cap tot felul de idei noi, născocesc și meditez mult asupra proiectelor noi care au năvălit în mintea mea inspirată fiind din viața frumoasă și tumultoasă pe care o trăiesc cu multă plăcere. Pentru că e viața mea! 😀

Am susținut un concert solo  pe 26 februarie, la Cahul, în incinta sanatoriului ”Nufărul Alb”, o sală de 200 de locuri dintre care 70% erau ocupate cu oameni iubitori de folclor autentic, oameni care apreciază activitatea mea artistică, oameni care mă țin minte de pe timpurile când eram micuță și cântam la tot felul de evenimente culturale în orașul Cahul. Am trăit emoții frumoase și mi-am făcut câteva griji la început în speranța că nu voi dezamăgi publicul, în speranța că nu voi uita scenariul concertului care era, de altfel, scris de mine și regizat tot de mine! Ce talentată sunt 😛 Dar a ieșit totul bine! Am cântat cu cobza și am povestit istoria vieții Ilenuței, iar oamenii care mă priveau și îmi ascultau vocea, au rămas mulțumiți și chiar unii dintre ei m-au felicitat, alții mi-au spus că mă mai așteaptă la Cahul cu astfel de concerte de folclor autentic.

Desigur, nu ar fi posibil acest spectacol dacă nu ar fi fost organizat ca la carte de către membrii Rotary Club Cahul, oameni cu sufletul bun care mă susțin într-un proiect mare asupra căruia muncesc acum.  Pentru asta le zic un mare, mare MULȚUMESC!!!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.