Romanțe…romanțe…

”Mă simt atât de bine cântând romanțe, încât am impresia că le-am cântat de-o viață și că mă voi sufoca ușor dacă nu le voi cânta în continuare până la adânci bătrâneți…” Asta am gândit eu după ce am coborât de pe scenă și după ce am primit ropote de aplauze. Am cântat pentru publicul din Zlatna, județul Alba, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului Național de Interpretare a Romanței ”Te-aștept pe același drum” în memoriam Valer Ponoran, fiind invitată de onoare în calitate de câștigătoare a Trofeului de la ediția de anul trecut.

 

Abia așteptam să urc pe scenă și să cânt alături de maestrul Ovidiu Barteș și muzicienii săi. Am urcat și am cântat…Am interpretat ”Părinții mei” de Constantin Bardan, ”Dragoste, buruiană rea” de Vasile Vasilache și ”Cel mai frumos tangou din lume” din repertoriul lui Gică Petrescu, de Ion Vasilescu. Este extraordinar să ai în spatele tău muzicieni de valoare care te apreciază și retrăiesc cu tine fiecare sunet, fiecare suflare…oameni cu care ai încredere că totul va ieși bine și de la care te încarci cu energie pozitivă!

Domnul Primar de Zlatna, Silviu Ponoran, împreună cu toată echipa de oameni cu care a realizat acest frumos festival, a rămas încântat de prestația mea și mă așteaptă și la anul viitor cu un buchet de romanțe frumoase. Eu însă mă pregătesc minuțios de pe acuma și abia aștept să vină următoarea ediție a Festivalului Național de Interpretare a Romanței ”Te-aștept pe același drum” în memoriam Valer Ponoran!

Fotografii de Horia Fleser

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.